perjantai 3. tammikuuta 2014

Kissojen valtakunta
Taloamme asustaa viisi hyvin omanarvontuntoista kissaa. Talven tullessa kissat linnoittautuvat sisätiloihin ja nauttivat kaikista tarjottavista palveluista. Kaikki kissat ovat kotoisin Virkkalasta Lomanin kissatehtaalta, "Lomanin rotua" ja ovat hyvin lempeäluonteisia ja ihmisrakkaita.Pisu


Pisu

Kissat oppivat hyvin nopeasti käymään hiekkalaatikolla. Eipä tarvitse kuin kerran pari näyttää, mihin tarpeet voi tehdä, niin pian kissat jo oppivat asian. Arvatenkin yllä olevalla Pisulla se oli alkuun hieman vaikeampaa.

Tämä kissa tietää olevansa söpö ja käyttää sitä häikäilemättä hyväkseen!

PetteriPetteri

Petteri saapui eräänä syksynä karkumatkaltaan pahoin loukkaantuneena. Jalka oli poikki ja Petteriä lähdettiin viemään eläinlääkäriin. 


Eläinlääkäri, jonka luona käymme tavallisesti, ei pystynyt tekemään mitään kissalle. Hänen suostuksestaan veimme Petterin huippueläinlääkärille, joka totesi "Huonosti ammuttu kissa!" Petteri oli kaikesta päätelleen osunut väärään paikkaan väärään aikaan ja oli joutunut raa´an ampumisen kohteeksi loukkaantuen pahasti.


Huippukirurgi hoiteli Petterin jalkaa, johon tuli rautaa, naulaa ja ruuveja. Jalkaan tuli paketti ja pakettia piti käydä vaihtamassa useita kertoja. Näin Petteristä tuli meidän arvokkain kissa. Tapahtumasta on kulunut jo muutamia vuosia. Jalkapuoli-Petteri ontuu, mutta muuten vaikuttaa ihan onnelliselta kissalta. Hessua naurattaaHessu

Aina kun asetun istumaan tietokoneen ääreen, on Hessu pian jo pyrkimässä syliin nukkumaan. Ellen ole tarkkaavaisena, ehtii se iskemään kynnet reiteen kurkkaakseen, onko syli vapaana.
Poju


Poju

Mustapantteri Poju on kaikkein lempeäluontoisin kissoistamme. Se tulee toimeen kaikkien kanssa - koirienkin. Pojulla on valtava ruokahalu. Silakat pyrstöineen solahtavat vain parilla puraisulla nielusta alas.

Pimu


Pimu

Minikissa Pimu pitää varansa poikakissojen joukossa. Pikkuruinen Pimu ei jää kuitenkaan toiseksi, vaan pitää tarkkaan huolta omasta yksityisyydestään. Pimu pitää myös tarkkaan huolta emännän iltatoimista ja sitten kun viimeisetkin merkit iltatoimien valmistumisesta on havaittu, tulee Pimu pian viereeni kehräämään. Pimu pitää maidosta ja on oikea maitotyttö! Laktoositonta tietenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti